Dorpsreünie Buitenpost op 21 maart

BUITENPOST - Plaatselijk Belang Buitenpost viert in 2020 haar 100-jarig bestaan. Een onderdeel van haar activiteiten is zaterdag 21 maart een dorpsreünie voor alle oud- en huidige Buitenposters.

Op die dag zal in It Koartling aan de Schoolstraat naast de ontmoeting met de andere bezoekers er gelegenheid zijn een foto- en videotentoonstelling met oude en nieuwe beelden van Buitenpost te bekijken. Tussen de middag is tot een maximum van 100 deelnemers voor 5 euro een lunch in het Tuincafé op De Kruidhof mogelijk. In de Mariakerk zal 's middags een fijn cultureel programma afgewerkt worden. Ook is een bustochtje met gids in en om Buitenpost mogelijk.

De organisatie heeft enkele zaken enigszins aangepast. Opgave voor deze dag is niet nodig. Alle onderdelen (behalve de lunch) zijn zonder kosten te bezoeken en elke bezoeker wordt door Plaatselijk Belang getrakteerd op twee consumpties. Wel is het nodig om zich voor de lunch in het Tuincafé aan te melden. De kosten daarvoor bedragen 5 euro per persoon. Belangstellenden worden gevraagd om zich spoedig daarvoor aan te melden. Dit kan door overmaking van 5 euro per persoon op rekeningnummer: NL87RABO 0304 2899 14, ten name van: de Vereniging voor Plaatselijk Belang Buitenpost, onder vermelding van: 'jubileumlunch' en het aantal personen. Voor meer informatie, mail naar: pbbuitenpost@gmail.com U kunt ook een briefje met uw naam en adres sturen aan: PBB, Postbus 30, 9285ZV Buitenpost met de tekst 'meer informatie jubileumreünie.' Meer info is te vinden op de website: www.binnenbuitenpost.nl.