Workshop over duurzame boodschappen

DRACHTEN - Alfred Slomp, auteur van SuperWaar, komt op donderdagavond 27 februari van 20.00 tot 22.00 uur naar Bibliotheek Drachten voor een interactieve workshop over duurzaam boodschappen doen.

Je staat in de supermarkt en je vraagt je af: wat eten we vanavond? De biologische boontjes uit Egypte of de 'gewone' uit Nederland? Een hamburger of een sojaburger? Bij elk schap moeten keuzes gemaakt worden tussen lekker, goedkoop, gezond, milieuvriendelijk, duurzaam. Tijdens deze interactieve workshop maakt Alfred Slomp, schrijver van SuperWaar, je bewust van de duurzame keuzes die er zijn en geeft hij praktische tips.

Kaarten voor de workshop kosten €10,- (€8,- voor bibliotheekleden) en zijn te koop bij de klantenservice van de bibliotheek en online via www.bibliotheekdrachten.nl/activiteiten.

Veilig bankieren

DRACHTEN - Rabobank Drachten en Bibliotheek Drachten organiseren dinsdag 25 februari van 14.00 tot 16.00 uur een informatiemiddag over veilig internetbankieren. Tijdens deze gratis bijeenkomst komen verschillende fraudes aan bod en geven experts tips om je hiertegen te beschermen.
De informatiemiddag in de bibliotheek is gratis te bezoeken. In verband met een beperkt aantal plaatsen is aanmelden noodzakelijk bij de klantenservice van de bibliotheek of online via de website www.bibliotheekdrachten.nl/activiteiten.