Kijk op www.lauwersoog.nl/noorman voor diverse leuke dagjes uit waarmee jij Lauwersoog beleeft.
Kijk op www.lauwersoog.nl/noorman voor diverse leuke dagjes uit waarmee jij Lauwersoog beleeft. Foto: Ingezonden

De Waddenzee proeven én beleven

LAUWERSOOG - Het is vakantietijd en dus de perfecte periode om er op uit te trekken en op zoek te gaan naar de leukste uitjes. Eén van die plekken is Beleef Lauwersoog. Met Beleef Lauwersoog kun je deelnemen aan tal van leuke uitjes in het Waddenzeegebied en bij Nationaal Park Lauwersmeer.

In de vakantieperiode is Waddenpaviljoen De Noorman van donderdag 20 tot zondag 23 februari vanaf 11.00 uur geopend. De perfecte gelegenheid om een heerlijk hapje en drankje met uitzicht op de Waddenzee te combineren met een rescueboot-expeditie of zeehondentocht. Met een Rescueboot Waddenexperience vaar je mee op een krachtige speedboot en ontdek je de Waddenzee op een ongelooflijke wijze. De schipper vertelt je alles over het prachtige Waddengebied en haar inwoners.
Met de Zeehonden Rescuboot Expeditie vaar je uit tijdens laag water. Dan rusten de zeehonden op de zandbanken. Omdat de boot klein en wendbaar is kun je zeer dichtbij de zeehonden komen. Perfect voor jong en oud!

Wil je iets echt bijzonders meemaken? Meld je dan snel aan voor de eenmalige Dark Sky met Diner op zaterdag 22 februari. Voor slechts € 35,- (kinderen € 20, baby's gratis) dineer je aan boord van MS Silverwind en vaar je uit zodra het donker is. Lauwersoog heeft het Dark Sky-predicaat, wat betekent dat het vrij is van lichtvervuiling. Hierdoor kun je met eigen ogen de ongekend spectaculaire sterrenhemel aanschouwen. Zorg wel dat je van te voren een plekje reserveert, dat kan via de site!
Beleef Lauwersoog | Haven 50, Lauwersoog | www.lauwersoog.nl/noorman | 0519-349133