Bingo De Marko's

BURGUM - Vrijdag 21 februari organiseren De Marko's weer een gezellige bingoavond. De bingo is opnieuw op Landgoed Glinstra State aan de Freerk Bosgraafstraat 18 in Burgum.

Er zijn tien rondes met een royaal prijzenpakket. Een boekje kost € 8.50 en dit is inclusief koffie of thee.

De Marko's doen dit jaar opnieuw mee aan de Poiesz Jeugdsponsoractie. Wie vooraf aan de bingo zijn of haar ontvangen sponsormunten inlevert bij de kassa ontvangt een attentie. De bingomolen begint met draaien om 20.00 uur. De opbrengst van de bingo komt ten goede aan de (jeugd)drumband, Color Guards en twirlingteams van De Marko's.

Genezingsdienst

URETERP - Vrijdagavond 21 februari, om 19.30 uur, is er een genezingsdienst met evangelist Jan Zijlstra, in het m.f.c. De Wier, De Telle 21, in Ureterp. Evangelist Jan Zijlstra is landelijk bekend van reddings- en genezingsdiensten. "Er is nog steeds veel misverstand over genezing. Ziekte komt niet van God. Het is een misverstand dat Hij mensen straft met ziekte. God is goed. Hij heeft de kracht om leven te scheppen en doden op te wekken." www.wingsofhealing.nl contact De Doorbraak tel. 06-15204245.