Opvallende rol keepster Anna Reitsma

DRACHTEN - Het gebeurt niet vaak dat een keeper de eindstand bepaalt van een wedstrijd. Vrijdagavond was het keepster Anna Reitsma van Drachtster Boys/HR Piping die het TPP/Feyenoord Futsal heel moeilijk maakte om te scoren en zelf ook nog eens verantwoordelijk was voor twee Drachtster doelpunten.

Voor rust raakte Sieta de Vries de bal en Jessie Prijs was er als de kippen bij om de 1-0 aan te tekenen. De tweede helft was amper begonnen of keepster Anna Reitsma gaf een lange trap richting Daphne de Jong. Isabel Gulden kopte de bal pardoes over haar eigen keepster heen: 2-0. Nog geen drie minuten later gaf Rianne Mulder een terugspeelbal op Anna Reitsma die met een geplaatst schot de bal in één keer in het doel schoot: 3-0. Nadat het 3-2 was, voorkwam uitblinkster Anna Reitsma een gelijkspel.