Drachtster Boys

DRACHTEN - Het komende seizoen zal de 27- jarige Harmen Visser de eerste selectie van voetbalvereniging Drachtster Boys versterken. Op dit moment speelt Harmen Visser bij VV Sint Annaparochie. Daarvoor speelde hij bij SC Stiens. Ook aanvoerder Dennis Hoekstra speelt het komende seizoen bij vv Drachtster Boys.

Trainer WTOC

OUDWOUDE - Jaap Visser uit De Westereen is de rest van het seizoen de nieuwe trainer-coach van vierdeklasser WTOC uit Oudwoude. Hij vervangt hoofdtrainer Marcel Poll, die na een medische ingreep langdurig uitgeschakeld is.

Meetrain-avonden

KOOTSTERTILLE - Op 17, 20, 24 en 27 februari houdt Stichting Survival Kootstertille trainingsavonden voor onervaren deelnemers aan de Stertil Survivalrun.

Deze zijn bedoeld om kennis te maken met de survivalsport. 8 maart is het weer zover: de negentiende Stertil Survivalrun in Kootstertille. Met diverse categorieën, zowel jeugd als volwassenen en uitdagende hindernissen.
Om ervoor te zorgen dat ook de minder ervaren lopers goed aan de start verschijnen, zijn er de speciale trainingsavonden. Dan worden de basistechnieken van de survivalrun bijgebracht. Deze avonden zijn gratis en starten alle vier dagen om 19.00 uur aan de Oastkern 51 in Kootstertille.