De dansteams van Salvation presteerden goed in Leek.
De dansteams van Salvation presteerden goed in Leek. Foto: Ingezonden

Dansteams Salvation vallen in de prijzen

LEEK - Afgelopen zaterdag was de tweede voorronde van de Noord Nederlandse Kampioenschappen Streetdance/Hiphop in Leek. Vijf wedstrijdteams van Salvation Dance Centre uit Drachten en Ureterp hebben hieraan meegedaan en zijn flink in de prijzen gevallen.

Onder leiding van Elza Postma, Mark Schipper, Sanne Baron en Geartsje Krist hebben de teams een prachtige prestatie neergezet in Leek.

Fearless en Young & Brave

Het team Fearless won de tweede prijs tijdens hun allereerste wedstrijd. Young & Brave heeft het geschopt tot de derde prijs, ondanks de moeilijke categorie. Het wedstrijdteam Divine is in een groot deelnemersveld vijfde geworden.

Dynamic is niet in de prijzen gevallen, maar ze hebben het goed gedaan. En tot slot heeft Arise de beker van de tweede prijs binnengesleept.

Wedstrijd in Urk

De volgende NNKS-wedstrijd (Noord-Nederlands Kampioenschappen Streetdance en Showdance) vindt op 7 maart plaats in Urk, waar zes teams van Salvation Dance Centre aan deelnemen.

Wanneer de teams genoeg punten weten te scoren in de komende wedstrijdperiode, kwalificeren ze zich automatisch voor de finale op 16 mei.