Alida, Ypie en Frits Haisma, op de voorgrond Attie van Akker. 
Inzet: de top 10 van Topbloemen.nl.
Alida, Ypie en Frits Haisma, op de voorgrond Attie van Akker. Inzet: de top 10 van Topbloemen.nl. Foto: Actief Media

Frits Bloemenboetiek hoogst gewaardeerde bloemist op Topbloemen.nl

BURGUM - Frits Bloemenboetiek in Burgum mag zich de beste Topbloemen.nl bloemist van Nederland noemen. Sinds 1 februari is de bloemenwinkel met een 9.8 gemiddeld, het hoogst gewaardeerde bedrijf op Topbloemen.nl. Vorig jaar stond de vestiging van Frits Bloemenboetiek in Hurdegaryp een tijd op de eerste plaats.

Alida Haisma is samen met haar ouders Frits en Ypie eigenaar van Frits Bloemenboetiek. Volgens haar komt de goede score door de combinatie van een goed team en eigen inkoop. "Bij ons werken alleen vakbekwame bloemisten. Daarnaast gaan wij drie keer per week naar de veiling in Aalsmeer, Eelde of Rijnsburg om daar zelf de bloemen in te kopen." Hierdoor kan Frits Bloemenboetiek de boeketten, zoals ze op Topbloemen.nl staan, altijd vers leveren. "Wij leveren de boeketten vaak nog mooier af dan ze op het plaatje staan", aldus Alida. "Wie voor 14.00 uur bestelt, heeft de bloemen dezelfde dag nog in huis."

Alida is heel trots op de hoge score, toch blijven volgens haar de fysieke winkels in Hurdegaryp en Burgum het belangrijkst. "Voor bijvoorbeeld rouw- en trouwbloemstukken bespreek je de wensen toch het liefst in een persoonlijk gesprek. Ook is het assortiment in onze winkels veel uitgebreider dan op Topbloemen.nl. Zo hebben wij de koffieboeketjes voor € 6,95 en een grote collectie kamerplanten."

Bestel je boeket online op: www.fritsbloemenboetiek.nl of bezoek één van de winkels: op Lageweg 8 in Burgum (0511 - 462296) of Fuor manderij 49 in Hurdegaryp (0511-472286).