Klaas Algra is enthousiast over de matzwarte kranen, wasbakken, badkuipen en zelfs toiletpotten die momenteel veel worden verkocht.
Klaas Algra is enthousiast over de matzwarte kranen, wasbakken, badkuipen en zelfs toiletpotten die momenteel veel worden verkocht. Foto: Actief Media

Tabak in Drachten, specialist in keukens én badkamers

DRACHTEN – De showroom op de bovenverdieping van Tabak Keukens & Badkamers in Drachten wordt momenteel onder handen genomen. De talloze mogelijkheden voor badkamer en sanitair worden getoond, uiteraard met de nieuwste trends. Adviseur Klaas Algra heeft weer een aantal prachtige ontwerpen gemaakt voor opstellingen vol noviteiten.

"De sanitaire producten zijn voortdurend in ontwikkeling", vertelt Algra. "Ze worden luxer, gebruiksvriendelijker of zo ontworpen dat u bespaart op energie- en watergebruik."

Matzwart is helemaal in. Er is veel vraag naar matzwarte wasbakken, kranen, badkuipen en zelf muurtegels en toiletpotten. Ze worden gecombineerd met hout, wit of betonlook. "Accessoires komen er steeds meer!", wijst Algra. "Ze geven uw badkamer een luxe uitstraling."

Even verderop toont hij een 'rimfree' closetpot, richelloos en daarom een stuk hygiënischer dan een traditionele toiletpot. Gemak kan er bij worden besteld: denk aan een automatisch reinigingssysteem, een verwarmde toiletbril en een sproeikop met föhn die toiletpapier overbodig maakt.

Aluminium radiatoren zijn verkrijgbaar in vele kleuren en uitvoeringen. Ze zijn uitgevoerd in mooie designs, roesten niet en geven meer warmte dan traditionele elementen. Uitgevoerd met een thermostaat, kun je ze zo programmeren dat ze alleen verwarmen als je de badkamer gebruikt.

De sunshower is een waterbestendig warmtepaneel dat tevens licht geeft. U hangt het naast uw douche, voor behaaglijke warmte. Combineer het met een regendouche die in steeds grotere uitvoeringen verkrijgbaar zijn.

Bij Tabak Keukens & Badkamers staat een eindeloze hoeveelheid mogelijkheden overzichtelijk opgesteld. Klaas Algra voorziet u graag van goed advies over wat voor uw persoonlijke situatie de meest geschikte keuzes zijn. "Het inbouwen en de montage nemen we uiteraard ook voor onze rekening. Bij Tabak Keukens & Badkamers heeft u één aanspreekpunt die alles voor uw regelt."
Tabak Keukens & Badkamers |
Houtlaan 11 Drachten | 0512-530020 |
www.tabakkeukens.nl