Gouden dag acroteams SFK

SURHUISTERVEEN - Zaterdag was de derde plaatsingswedstrijd D/E in Surhuisterveen. Namens SFK uit Drachtstercompagnie deden hier drie teams aan mee.

In de ochtend was het de beurt aan het D-seniorenduo Iris Wassenaar en Karlien Eppinga. De acrogymnasten lieten veel verbetering zien, kregen de gouden medaille omgehangen en hebben hiermee de limiet behaald. In de middag deden er twee teams mee. Noƫlle Kooijker en Danine de Jong, E seniorenduo, lieten een stralende oefening zien en dit werd beloond met goud. Tot slot was het de beurt aan Leon Riddersma en Else Mare Haisma. Dit D senioren mixpaar liet een fantastische oefening zien, goed voor een gouden medaille en de hoogste dagscore.

Waterpolo DraGor

DRACHTEN - De waterpoloheren van DraGor uit Drachten verloren van WS Twente. DraGor had aan het einde van de eerste periode een 3-1 voorsprong. In de tweede periode miste DraGor de felheid en focus waarmee ze de wedstrijd begonnen. De tussenstand na de tweede periode was nu 5-6. In de laatste twee periodes konden de DraGorianen zich niet herpakken en de leiding nemen in de wedstrijd: 9-11 voor WS Twente. Doelpunten: Magchiel Groen (2), Johan de Haan (4), Gerlof Huntelerslag (2), Dean Damstra (1).