Kom tijdens de inloopdag alles te weten over energiezuinig 
verwarmen.
Kom tijdens de inloopdag alles te weten over energiezuinig verwarmen. Foto: Ingezonden

ASN Installaties Dokkum verduurzaamt!

DOKKUM - De energietransitie! Velen spreken er over. Van het aardgas af! Maar hoe moet dat dan? En wanneer?

Het is duidelijk dat op termijn de fossiele brandstoffen, zoals aardgas, op raken. Als 'iets' schaars raakt, neemt dat in waarde toe en wordt er gezocht naar alternatieven. Zo ook met aardgas, dat zal de komende jaren vermoedelijk duurder worden en dus is de eerste prioriteit om het gebruik van aardgas te reduceren: energie besparen. Bewust met aardgas omgaan en waar mogelijk voorsorteren op het gebruik van alternatieven.

ASN Installaties in Dokkum is al ruim 65 jaar deskundig op het gebied van aardgas. Het bedrijf weet hoe huizen en panden efficiƫnt te verwarmen, maar ook hoe ze te koelen. Ruim 18.000 klanten vertrouwen op ASN, dag in dag uit, jaar na jaar. Regelmatig organiseert ASN open dagen in haar bedrijfspand aan de Birdaarderstraatweg 127 in Dokkum. Zo ook op vrijdag 7 februari, de veertiende landelijke 'Warme truiendag'. Deze dag heeft als doel Nederlanders bewust te maken van energiezuinig verwarmen. "Verwarming lager, warme trui aan!" ASN informeert u deze dag graag over haar serviceabonnementen, cv ketels, warmtepompen en hoe u uw woning (geleidelijk) kunt verduurzamen. Maar ook over hoe u energie kunt opwekken door zonnepanelen op uw dak te plaatsen. Tijdens deze open dag is de Rabobank aanwezig om u te informeren over subsidies en duurzaamheidsleningen.

ASN Installaties is uw ervaren en deskundige totaalinstallateur in de regio. Voor advies, installatie en onderhoud. Kom langs op de 'Warme Truien Inloopdag' vrijdag 7 februari van 14.00 tot 20.00 uur, Birdaarderstraatweg 127, Dokkum. ASN: Duurzaam voor elkaar!