Paardensport

HARICH - Zondag was er een springwedstrijd in Harich. Paardensportvereniging de Heide ruters uit Harkema viel in de prijzen in Gaasterland. Namens de Heideruters kwam Ciska Bakker aan de start met twee pony's. Met Sun Chip reed ze naar twee eerste prijzen in de klasse B/ABC. Met Sterloin reed ze naar twee eerste prijzen in de klasse L/ABC. Dineke Veenstra behaalde met haar pony Double Trouble een tweede prijs in de klasse M/DE.

Megasportdag groot succes

BEETSTERZWAAG - Tijdens de landelijke staking van de scholen werd er donderdag een megasportdag georganiseerd door sportbedrijf 'Karin's Fit en fun'. Het was een dag speciaal voor kinderen van groep 3 tot met groep 8.

Maar liefst 36 kinderen hebben zich vijf uur lang bezig gehouden met turnen, touwzwaaien, trampolinespringen, circusactiviteiten zoals jongleren en balanceren, voetbal, paddestoellopen, diabolo, devilsticks en hockey. Na de middagpauze werd de zaal omgebouwd tot een gigantisch apekooiparadijs waar nog ruim een uur gejaagd werd op elkaar. Alles in een ontspannen sfeer waarbij fun bovenaan staat.