Walk & Talk voor werkzoekenden

BUITENPOST - In Bibliotheek Buitenpost is een Walk & Talk: een gratis netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden. Wilt u van werk veranderen, een ander vak uitoefenen of bent u op zoek naar inspiratie voor het vervolg van uw loopbaan, kom dan naar Walk & Talk. Praat met andere werkzoekenden, breid uw netwerk uit en stel vragen aan elkaar en aan de gastsprekers.

Wanneer je op zoek bent naar (ander) werk, dan kun je daar soms wel wat hulp bij gebruiken. Walk & Talk is dé ontmoetingsplek voor werkzoekenden en vindt het hele jaar door plaats op elke tweede donderdag van de maand in Bibliotheek Buitenpost.

De eerste bijeenkomst is op 13 februari. Binnenlopen kan tussen 10.00 en 12.00 uur.

Kennismakingsabonnement

De eerste tien deelnemers aan Walk & Talk krijgen een gratis kennismakingsabonnement aangeboden door Bibliotheek Noord Fryslân. Tijdens de eerste Walk & Talk is uitzendbureau Adecco aanwezig om een cv-check te doen en te vertellen over hun procedures met werkzoekenden. De deelname is, evenals koffie en thee, gratis.

Netwerken

Met deze maandelijkse netwerkbijeenkomst geeft de Bibliotheek werkzoekenden een kans om op een zeer laagdrempelige manier elkaar te ontmoeten, te netwerken en kennis en ervaringen te delen.

Praktische tips

Tijdens elke Walk & Talk krijgen deelnemers praktische tips over bijvoorbeeld het maken van een goede cv, solliciteren en netwerken.

Deelnemers kunnen ook luisteren naar de ervaringen van oud-deelnemers. Er worden regelmatig gastsprekers uitgenodigd, maar bovenal leren de deelnemers van elkaar.