Boek nu één van deze drie onvergetelijke Actief Lezersreizen.
Boek nu één van deze drie onvergetelijke Actief Lezersreizen. Foto's: Ingezonden

Actief Lezersreizen naar Feldkirch, Malta, Amerika en Canada

BURGUM - Actief organiseert in samenwerking met Dalstra Reizen een drietal bijzondere evenementen: een winterexcursiereis naar Feldkirch, een paasreis naar Malta; het best bewaarde geheim van de Middellandse Zee, en een rondreis naar Amerika en Canada. Alle drie met vertrekgarantie. Voor deze reizen zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

De sprookjesachtige winterse reis naar Feldkirch, Oostenrijk vertrekt op 22 maart en leidt langs het historische centrum van Feldkirch, het vorstendom Liechtenstein en bloemeneiland Mainau aan de Bodensee. In Hohenems bekijken we de productie van chocola, en in Appelzell krijgen we uitleg over de Appenzeller Alpenbitter. Ook wordt er een bezoek gebracht aan Vaduz, de hoofdstad van Liechtenstein. Met de Rhätische Bahn rijdt het reisgezelschap naar Arosa en bezoekt men de hoge skispringschansen in Oberstdorf.

Op 8 april kunnen de lezers van Actief mee op een achtdaagse paasreis naar het zonovergoten Malta. Dit eiland kent een rijke geschiedenis en een gastvrije bevolking. Tijdens de reis maken we kennis met de natuur van dit bijzondere eiland, kunnen we plaatselijke ambachten ontdekken en een bezoek brengen aan het fraaie eiland Gozo. Beide eilanden zijn doordrenkt van historie, traditie en cultuur en boordevol interessante bezienswaardigheden.
Op Zuid-Malta bekijken we de Blue Grotto's en Marsaxlokk en omdat we tijdens de Paasdagen op Malta zijn brengen we op Goede Vrijdag een bezoek aan de Paasprocessie in een van de dorpen.

Zeventien dagen rondreizen door Amerika en Canada kan vanaf 20 september. De weidsheid en mogelijkheden die zowel de Verenigde Staten als Canada bieden hebben altijd avonturiers getrokken om een nieuwe start te maken, weg van het bekende, in een nieuw land. Onze reisleider neemt ons vanuit Nederland mee naar veel van deze plekken. Waar zijn ze terecht gekomen, wat is de geschiedenis en wat is hun verhaal?
We nemen tevens een kijkje in bijzondere steden als New York, Washington en Chicago en bezoeken de Niagara Falls en de Amish in Lancaster. Ook bezoeken we Holland, het stadje gesticht door ds. Van Raalte. Ontdek de prachtige natuur, indrukwekkende steden en fascinerende verhalen.

Kijk voor meer informatie, prijzen, opstapplaatsen en toeslagen op www.dalstra.nl/lezersreizen-actief | Dalstra Reizen Surhuisterveen | info@dalstra.nl | 0512-369030