Damesteam VV Zwaagwesteinde

DE WESTEREEN - Voor de voorjaarscompetitie van het seizoen 2019-2020 is er bij voetbalvereniging Zwaagwesteinde weer een 7x7 damesteam in het leven geroepen. Het gaat daarbij niet specifiek om een 35+ damesteam maar om een damesteam vanaf circa 18 jaar en ouder.

De bedoeling is dat het voetbalteam in ieder geval één keer per week gaat trainen, bij voorkeur op de dinsdag- of donderdagavond. Daarnaast is het team ingedeeld in de 7x7 voorjaarscompetitie. Deze competitie start eind maart of begin april.

De insteek is om in (de loop van) februari te beginnen met de trainingen, maar daarvoor wordt een train(st)er gezocht. Eveneens zoekt de club nog begeleiding voor het team in de vorm van een leid(st)er. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij Siebolt de Bruin via 06-16568137.

Als er nog dames zijn die interesse hebben om mee te doen, dan kunnen zij zich aanmelden via de website: www.vvzwaagwesteinde.nl/285/lidmaatschap/. Stuur daarnaast ook een berichtje naar Nynke Heidstra (via 06-23457959) zodat je kunt worden toegevoegd aan de groepschat.

De club wil voor 1 februari duidelijkheid hebben over de samenstelling van het team en de begeleiding daarbij. De voetbalvereniging hoopt voor het seizoen 2020-2021 een compleet dameselftal te kunnen inschrijven voor de reguliere competitie op de zaterdagmiddag.