ONT laat kansen liggen: 1-4 verlies

OPEINDE - Doelpunten ontstaan óf door aanvallende kwaliteiten óf door verdedigingsfouten. ONT had last van dat laatste en daar profiteerde Veenhuizen van.

Waar ONT over de hele voetbalwedstrijd gezien de beste kansen had, maar amper scoorde, was Veenhuizen effectief in het benutten van de kansen die ONT weggaf. Eindstand 1-4. De eerste de beste kans voor Veenhuizen was raak. Dat was al na tien minuten. Vlak voor rust werd het 0-2 door Coen Schmidt, die slecht uitverdedigen van ONT afstrafte. Na rust bracht Michel Weisser de hoop terug bij ONT. Twintig minuten voor afloop vervloog die hoop, toen Giezen zijn tweede doelpunt maakte. ONT werkte hard voor een beter resultaat, maar het vizier stond niet op scherp. Dat Schmidt met een fraai afstandsschot nog voor 1-4 zorgde was een schrale troost.