De toneelgroep van Wêz Handich.
De toneelgroep van Wêz Handich. Foto: Betty Jansma

Toneelgroep Wêz Handich in It Werflân

ROTTEVALLE - Het is een traditie geworden, de jaarlijkse voorstelling van de toneelgroep van Wêz Handich bij de Kulturele Kommisje Rottevalle. En elk jaar ook weer vrijwel uitverkocht. Ook dit jaar is dat weer te verwachten met 'Bûnzjen fan boppen'.

Dit stuk heeft als ondertitel 'een moordstuk' meegekregen, dus dat intrigeert. Betreft het hier een heuse 'Who done it'? Is er veel bloed te betreuren? Wie sterft er? Wie heeft het dan gedaan? En wie blijft er leven? Als u dat uit wilt vinden zult u toch zo moedig moeten zijn om deze voorstelling te komen bekijken. Durft u het aan?

Regisseur Jan van der Heide heeft weer een grote groep acteurs bereid gevonden deze avond te verzorgen. De uitvoering is op 31 januari in MFC It Werflân aan de Master Kuiperswei 1 in Rottevalle, De zaal is open vanaf 19.15 uur en het begint om 20.00 uur. De kaarten kosten zoals gewoonlijk € 10,- per persoon. Inlichtingen en reserveringen bij Ducky Visser, telefoon 06-52068621 en via e.mail visservanderveen8@gmail.com