De sprekers van de Humanistische Uitvaartbegeleiding bieden ondersteuning bij uitvaarten.
De sprekers van de Humanistische Uitvaartbegeleiding bieden ondersteuning bij uitvaarten. Foto: Johannes Abeling Photography

Het levensverhaal van de overledene

BURGUM - Dat ieder mens een uniek levensverhaal heeft, beseffen we vaak des te meer na het overlijden van een dierbare. In de moeilijke dagen die daarop volgen moet er veel geregeld worden. Wie doet de uitvaart, wie leidt de bijeenkomst, wie spreekt er en wat wordt er dan gezegd?

In deze hectische periode bieden wij u als sprekers bij uitvaarten de helpende hand. Wij schrijven of helpen u bij het schrijven van het levensverhaal dat recht doet aan de overledene. En als u dat wenst, spreken wij tijdens de ceremonie. Ook staan wij u bij om vorm en inhoud te geven aan de afscheidsplechtigheid. Dit alles altijd in goed overleg met de uitvaartverzorgers. Als ervaren en professionele vrijwilligers werken wij met respect en toewijding naar alle betrokkenen. Steeds meer mensen hebben de behoefte hun eigen levensverhaal vast te leggen. Hiermee kunnen wij u van dienst zijn tijdens een gesprek bij leven.

Wilt u een levensverhaal of een afscheidsplechtigheid in de Friese taal? Ook dit kunnen wij u bieden.

Als humanistisch sprekers stellen wij in onze benadering de mens centraal. Daar nemen we volop de tijd voor. Want iedereen heeft recht op een waardig afscheid.

Wilt u meer weten, of wilt u gebruik maken van onze diensten? Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar op 0517-417799.

www.humanistischeuitvaart.nl