Een deel van de band Not The Rolling Stones.
Een deel van de band Not The Rolling Stones. Foto: Ingezonden

Not The Rolling Stones in Garyp

GARYP - Je hield van The Beatles of The Stones, zo was dat nou eenmaal vroeger. Tegenwoordig mag je gerust beide bands in je playlist hebben staan. Op zaterdag 1 februari zijn de mooiste nummers van The Stones live te beluisteren in It Geahûs in Garyp. Hier treedt vanaf 21.00 uur Not the Rolling Stones op.

Not The Rolling Stones is een Britse tributeband die in eigen land furore maakt in het kielzog van de echte Rolling Stones. Vocaal en instrumentaal imiteren ze hun idolen fenomenaal en als je de leadzanger van deze band ziet optreden denk je dat het de tweelingbroer van Mick is. Ze zijn nu enkele keren op Nederlandse bodem geweest en niet onsuccesvol. Ze speelden al op enkele grote podia van Nederland.

De echte Stones-fans lopen hier warm voor. Dit is niet zomaar een band die wat nummers naspeelt, maar een heuse ode aan Mick Jagger en consorten. Als er een tributeband is die dicht bij de echte Rolling Stones komt, dan is het deze wel. Not The Rolling Stones brengt het originele geluid met de beste Mick Jagger lookalike die je ooit zal zien. De band neemt je mee terug naar de gouden jaren van de Stones, met songs als Satisfaction en Sympathy for the Devil. Je zult niet geloven dat dit niet Mick Jagger is! Tickets kosten € 15,- en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via: buorman.en.buorman@
hotmail.com of 0511-521419.