Docent fotografie Greetje Keuning (rechts) in actie.
Docent fotografie Greetje Keuning (rechts) in actie. Foto: FRB Fotografie

Cursussen fotografie op diverse locaties

JUBBEGA - De mooiste foto's maak je alleen, als je je camera handmatig weet in te stellen. Hoe dit moet, leer je tijdens de cursussen fotografie die binnenkort weer van start gaan. Ook worden cursussen fotobewerking gegeven.

Velen fotograferen met hun camera op de automaat. Dat biedt echter maar een fractie van wat mogelijk is. Allerlei handmatige instellingen van het toestel leiden tot fraaiere en krachtigere resultaten. Bij de basiscursus leer je je camera begrijpen en beheersen. Een cursus omvat zeven lessen van elk drie uur. Elke les wordt theorie behandeld. Maar uiteindelijk gaat het om de praktijk, vandaar de vele oefeningen tijdens de lessen. Na de basiscursus is specialisatie mogelijk in richtingen als Landschap & Natuur, macro-, baby- en bruidsfotografie.
De docenten zijn Roland Bouma en Greetje Keuning. Al ruim vijftien jaar geven ze cursussen in Noord-Nederland. Bij voldoende deelname starten tussen 24 februari en 7 maart cursussen in Drachten, Dokkum, Surhuisterveen, Kollumerzwaag, Burgum, en Buitenpost.
0516-461938 / www.FRBfotografie.nl