Kom zondag naar Drachten en win uw aankoopbedrag terug.
Kom zondag naar Drachten en win uw aankoopbedrag terug. Foto: Ingezonden

Winactie tijdens Drachtster koopzondag

DRACHTEN - Iedereen die op zondag 26 januari de aankoopbon van diezelfde zondagmiddag inlevert bij zes geselecteerde ondernemingen maakt kans om het aankoopbedrag van maximaal €50,- terug te winnen.

De aankoopbon kan ingeleverd worden bij de volgende ondernemers: 100% Voetbal Drachten, MS Mode, De Paladijn, Schuurman Schoenen, Toscana Ijssalon en La Moda.

In de week na de koopzondag worden er tien winnaars getrokken. Zij krijgen het aankoopbedrag terug. Dus kom zondag naar Drachten om je aankopen te doen en wie weet val jij in de prijzen.

Elke laatste zondag van de maand is koopzondag in Drachten. Ruim 140 winkels in het centrum zijn dan geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Daarnaast zijn ook de winkels op de Stationsweg, tuincentra, bouwmarkten en de winkels op de Martin Luther King-boulevard geopend. Op zondag is het parkeren op de parkeerplaatsen in het centrum gratis. De parkeergarages zijn deze dag gesloten.

Om de koopzondagen extra aantrekkelijk te maken, worden er vanuit de werkgroep van Ha&Ie regelmatig festiviteiten georganiseerd. Wie hiervan op de hoogte wil blijven doet er goed aan 'Koopzondag Drachten' te volgen op Facebook.
www.winkeliersverenigingdrachten.nl