Boost Producties met de voorstelling Pie in the Sky.
Boost Producties met de voorstelling Pie in the Sky. Foto: Ingezonden

Nationaal Theaterweekend in De Lawei

DRACHTEN - Van vrijdag 24 januari tot en met zondag 26 januari is de vijfde editie van het Nationaal Theaterweekend. Ontdek de leukste voorstellingen in de Drachtster Lawei voor slechts € 10,- en doe mee aan gratis activiteiten rondom deze voorstellingen.

Delfgaauw & van Dril | King Lear

Theatermakers Fred Delfgaauw en Ida van Dril laten zich inspireren door de eeuwenoude legende van King Lear. Deze voorstelling is te zien op vrijdag 24 januari om 20.30 uur. Voorafgaande de voorstelling is er een gratis rondleiding bij te boeken.

Oorkaan | Kriebel (2+)

Hoe klinkt een kriebel in je buik? Een vioolspelende zanger, een dansende percussionist en een zingende danseres nemen je mee in een ontmoeting tussen dans, muziek en stem. Een peuterconcert dat alle zintuigen kriebelt. Er is een gratis workshop ouder & kind dans te volgen. Voorstelling op zaterdag 25 januari om 12.00 en 16.00 uur.

Boost Producties | Pie in the Sky

Drie oersterke acrobaten zoeken de grenzen op van wapperende en met lucht volstromende objecten. Bij deze voorstelling is een gratis nagesprek bij te wonen. Te zien op zaterdag 25 januari om 19.30 uur.

Sjoerdsma & Derix | So 80's, So 90's!

Na haar succesvolle A Tribute to Eva Cassidy keert Sjoerdsma terug met de mooiste liedjes uit de jaren '80 en '90. Dit alles samen met pianovirtuoos Egbert Derix. Te zien op zondag 26 januari om 14.00 uur. Na de voorstelling speelt er een DJ in Theatercafé Hopper. Meer informatie en kaarten via www.lawei.nl of kijk op www.hopperdrachten.nl voor de gratis zondagprogrammering.