Brandweer Buitenpost: altijd hulpvaardig!
Brandweer Buitenpost: altijd hulpvaardig! Ynfocusfotografie

Brandweer Buitenpost zoekt collega's

BUITENPOST - Brandweerpost Buitenpost zoekt nieuwe vrijwilligers-collega's. Lijkt het jou leuk om je bij deze ploeg aan te sluiten? Of heb je eerst informatie nodig om je keus te maken?

Zaterdagmiddag 18 januari van 14.00 tot 16.00 uur ben je van harte welkom in de kazerne in Buitenpost aan de Vaart 4. Daar vertellen ze je graag alles over dit mooie vak. De vrijwillige brandweer zoekt mensen die het brandweervak vooral leuk vinden. Als vrijwilliger ben je oproepbaar door middel van een pieper. Je werkt en/of woont in de omgeving van de kazerne in Buitenpost.
Je krijgt een mooie opleiding aangeboden gedurende twee jaar die 26 avonden in beslag neemt. Tijdens de basisopleiding leer je natuurlijk blussen, maar ook levensreddende handelingen verrichten en technische hulpverlening. Voor de uren die je aan de brandweer besteedt krijg je een vergoeding. "Het is spannend en uitdagend werk binnen een fantastische en hechte groep collega's. En je krijgt de mogelijkheid je zinvol in te zetten voor je directe omgeving."

Werk en/of woon je in de omgeving van de kazerne in Buitenpost (maximaal 5 minuten) en heb je interesse? Kom vrijblijvend naar de informatiemiddag op zaterdag 18 januari tussen 14.00 uur en 16.00 uur, de Vaart 4, Buitenpost.