Het is druk in kuuroord Fontina, maar of dit
financieel ook de redding betekent?
Het is druk in kuuroord Fontina, maar of dit financieel ook de redding betekent? Foto: Ingezonden

Toneel Vriendenkring Feanwâlden

FEANWALDSTERWAL - Het gaat niet goed met kuuroord Fontina, van eigenaren Fons en Tina. De rekeningen kunnen amper nog worden betaald, en vooral de rekeningen van stroom en water worden dan gevaarlijk.

Wat is nu een kuuroord zonder water en stroom. Een grote ramp dreigt, nu de koninklijke hoogheid Prinses Clothilde, in cognito, wil langskomen om een kuur te ondergaan. Maar stel nu dat het lukt om dit goed te doorstaan, en het bezoek van de prinses een geweldige pr oplevert, dan kan dít de redding zijn van het kuuroord. Zal dit slagen?

Toneelvereniging Vriendenkring Feanwâlden zal het Friestalige 'Kluchten en kueren' zeven keer spelen, op 1, 2, 7, 8, 9, 14 en 15 februari in Hotel Café 't Dûke Lûk.

Koop kaarten vanaf
18 januari

De kaartverkoop start zaterdag 18 januari in de Mienskip te Feanwâlden. Van 10.30 tot 11.00 uur kunnen de donateurs hun entreebewijs afhalen en van 11.00 tot 11.30 uur is de losse kaartverkoop.

Voor inlichtingen over de kaartverkoop kunt terecht bij Marijke van der Veen: 06-25040427. De Toneelvereniging ziet u graag bij één van de voorstellingen.