In de Beautyboerderij en Afslankstudio vindt men diverse bedrijven onder een dak.
In de Beautyboerderij en Afslankstudio vindt men diverse bedrijven onder een dak. Foto: Ingezonden

Open dagen bij Beautyboerderij Marianne

HURDEGARYP - Bij de beautyboerderij/afslankstudio Marianne Hardegarijp vindt men alles onder een dak. Massage, huidverbetering, zonnebank, afslanken, ipl definitief ontharen, hennabrown, permanente make-up, botox, fillers, het is er allemaal! Het team staat klaar om het juiste advies te geven.

"Wij van de beautyboerderij organiseren woensdag 22 januari van 9.30 tot 12.30 en donderdag 23 januari van 17.30 tot 20.30 uur open dagen. U kunt profiteren van leuke aanbiedingen." Op permanente make-up geldt een korting van tien procent. Bij de cosmetisch arts krijgt men gratis botox bij een fillerbehandeling. Bij Afslankstudio Marianne geldt deze dagen een gratis vetbevriezing cryolipolyse bij een kuur. Op Ipl definitief ontharen krijgen klanten op de open dagen tien procent korting. Tevens worden er deze dagen gratis vetmetingen uitgevoerd en krijgt u voor de zonnebank een gratis sample.
Ook zijn er tijdens de open dagen verschillende demonstraties te bekijken. Op de donderdag is cosmetisch arts Edward Berends aanwezig voor uitleg over fillers en botox. "Kom gerust een kijkje nemen. De koffie staat klaar."

De Beautyboerderij/Afslankstudio Marianne | Rijksstraatweg 168 | 9254 DM Hurdegaryp | 06-15103415