Kerstconcerten muziekschool Opus 3

ANJUM/DAMWÂLD - Leerlingen en docenten van muziekschool Opus 3 verzorgen voorafgaande aan de kerst optredens. Vrijdagavond 20 december geeft het Jeugdorkest 'Blaze Blinder' om 19.30 uur een kerstconcert in MFA De Dobbe in Anjum. Het korps staat onder leiding van Piet van der Heide. Ook Joubrich van der Heide (zang) en Zwaanette Dijkstra (piano) werken aan het concert mee. Zaterdagmiddag 21 december, van 14.00 tot 16.00 uur, treedt het 55plus-orkest Hamme Hos op in het winkelcentrum in Damwâld.

Kerstmarkt Hallum

HALLUM - In en bij de locatie Offingaburg, aan de Offingaburg 8 in Hallum, wordt 21 december van 15.00 tot 21.00 uur een kerstmarkt georganiseerd. Kom voor drinken, muziek luisteren, eten, snoepen, kopen, winnen, spelletjes, gezelligheid en de kerstman. Meer dan dertig kramen wachten op de bezoekers.

Deze kerstmarkt wordt georganiseerd door Activiteitencommissie Hallum. Gratis toegang.

'Pro Rege' Ternaard

TERNAARD - In de Grutte Tsjerke van Ternaard is op zondag 22 december een Kerstconcert met Christelijk Mannenkoor 'Pro Rege'. Dirigent Jan Hibma. Anja Heikamp-Kommerie, orgel. Solist Jan Struiksma. De aanvang is 20.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.mannenkoorprorege.nl.