Volg lessen Yin Yoga bij Anneke's Lifestyle studio, of andere
yoga-vormen.
Volg lessen Yin Yoga bij Anneke's Lifestyle studio, of andere yoga-vormen. Foto: Ingezonden

Rennen, vliegen, duiken, vallen en…
Yin Yoga?

BORNWIRD - Wat is het toch, dat die drukte ons zo in de greep heeft. Dat we zo op de stand van 'moeten' staan. Dat we na onze heerlijke zomervakantie toch weer aan het rennen en vliegen zijn voor de Sinterklaas, de Kerst, de gezelligheid en vele andere (leuke) verplichtingen.

Als we moeten, dan kunnen we alles aan, dan gaat alles voor, behalve jij zelf, dat moet dan maar even wachten. Wat we dan zelfs gaan doen is het stopzetten van gezonde, ontspannende en inspannende activiteiten. Dat we datgene aan de kant schuiven wat ons nou juist die veerkracht geeft in deze drukke tijd, datgene wat ons even ontspant, relativeert, ons met de benen op de vloer zet, ons met een helicopterview laat zien wat we aan het doen zijn, datgene wat ons laat ademhalen en vooral datgene wat onze hersenen weer de regie geeft.

Voeding, brein en beweging zijn drie grote pijlers in onze huidige leefwereld. Deze basiselementen zorgen voor gezondheid en welzijn. Niet moeten, maar willen. Met die inzichten biedt Anneke's lifestylestudio in Holwerd lessen aan. Denk aan Yin yoga (dinsdag), Hatha yoga (donderdag) of Power yoga (vrijdag) en begin volgend jaar weer cursussen over afvallen en gezondheid en cursussen in de mind fit sfeer. Het aanbod aan actieve trainingen is ook nog eens groot. Kies weloverwogen en kom maar langs! Onderzoek alle dingen en behoud het goede!

Anneke Kroodsma | Anneke's lifestyle studio | 06-10584365