Zalmactie voor Stichting Altijd Doen

DOKKUM - Vanaf eind november loopt in Dokkum een Zalmactie: iedereen kan warme en koude gerookte zalm kopen voor het goede doel. De opbrengst komt geheel ten goede aan de activiteiten van de Stichting Altijd Doen. Initiatiefnemer van de Zalmactie is Lionsclub Dokkum Bonifatius.

De organisatie van de Zalmactie heeft in Stichting Altijd Doen een mooi en passend doel gevonden. Stichting Altijd Doen is een organisatie die in 2006 in het leven is geroepen door een groep enthousiaste Dokkum ers die graag iets extra`s wilden doen voor die mensen die het in het dagelijks leven niet altijd even gemakkelijk hebben.

De stichting organiseert onder andere een kerstdiner met entertainment en in de zomer een vakantiedag voor hun doelgroep. De organisatie van de Zalmactie is met een verkoopstand aanwezig op de Kerstfair in Dokkum op vrijdag 13 december. Hier kan de zalm worden geproefd en gekocht.

De voorverkoop voor de Zalmactie is inmiddels gestart. De organisatie gaat met lijsten rond en men kan een mail sturen. De prijzen bedragen: zalm warm gerookt (200 gram) voor 7 euro en zalm koud gerookt (100 gram) voor 4 euro.

Als je bestelt in de voorverkoop, zorgt de organisatie ervoor dat je vlak voor Kerst de zalm in huis hebt. Het is ook mogelijk als bedrijf in grotere aantallen te bestellen, bijvoorbeeld voor uw kerstpakket.

Nadere info en bestellingen via e-mailadres: zalmactie@lionsclubdokkum.nl.