Het is feest bij Expert Dokkum, profiteer mee van de vele acties.
Het is feest bij Expert Dokkum, profiteer mee van de vele acties. Foto: Ingezonden

Expert Dokkum maakt zich op voor de feestmaanden

DOKKUM - Expert Dokkum in hartje Dokkum is bij steeds meer mensen bekend als dé lokale Expert-Zorgwinkel.

Alweer een jaar geleden namen Laurens en Marianne Feitsma Expert in Dokkum over. Laurens: "Wat is het jaar snel voorbij gegaan. Vanaf dag één voelen we ons welkom in Dokkum!" Marianne beaamt dit: "Het is heel bijzonder om alle klanten te leren kennen en een band met ze op te bouwen."

"De feestmaanden komen er weer aan. En we zijn als Expert druk met de voorbereidingen daarvan! Houd onze folders in de gaten, voor alle mooie acties! Eerst nog Cash Back-weken en daarna Black Friday; er zitten mooie knallers bij!

Een tip: bestel gerust uw artikelen online. Bestelt u op Expert.nl, dan bestelt u namelijk bij Expert Dokkum! Onze bezorgers komen het bestelde product bij u afleveren. Bekend gezicht, vertrouwde service.

Expert in zorgartikelen

Voor de koude wintermaanden hebben we alles al in huis om het wat aangenamer te maken. Elektrische dekens, kacheltjes, infrarood lampen en fijne sloffen in onze zorgwinkel. We zijn namelijk ook expert op het gebied van zorgartikelen. Denk bijvoorbeeld aan rollators, scootmobiels en aanpassingen in douche of toilet. Bent u zelf niet mobiel, dan komen we op afspraak bij u thuis.

Kortom, we staan heel graag voor u klaar. Om te vieren dat we een jaar eigenaar zijn, hebben we deze week een leuke actie: bij aankoop vanaf € 50,- krijgt iedereen een gratis usb-stick van 32 GB. Hierbij geldt: maximaal één per klant.
Niet vergeten: onze winkel is van alle gemakken voorzien: pasfoto's krijgt u bij ons altijd voor € 7,50. Daarnaast hebben we een eigen installatieservice, bezorgservice en reparatieservice.
Tot ziens in onze winkel! Groet van team Expert Dokkum: Andries, Geart, Eddie, Patrick, Klaas, Sjoekie, Richard, Laurens en Marianne."
Expert Dokkum | 0519-221944 | Kleine Breedstraat 6-8 Dokkum