De deelnemers van Release Dokkum kwamen in actie in Lelystad. De club houdt een jubileumuitvoering op 9 november.
De deelnemers van Release Dokkum kwamen in actie in Lelystad. De club houdt een jubileumuitvoering op 9 november. Foto: Ingezonden

Release sluit jubileumjaar prima af

LELYSTAD - Zaterdag 26 oktober reisde een aantal solisten en teams van Release Dokkum af naar Lelystad.

Er werden op deze laatste wedstrijd van het seizoen mooie resultaten behaald. Het A-team mocht een gouden medaille in ontvangst nemen en het showteam een zilveren medaille. Hierdoor mag het A-team in december uitkomen op het Nederlands kampioenschap voor beginners, het showteam mag uitkomen op het Intermediate NK in januari.

Ook zal een groot aantal solisten van Release meedoen met de voorrondes van het Nederlands kampioenschap, eind november in Almere. Kortom een zeer geslaagd seizoen in het tienjarig jubileumjaar van Release. Omdat de club dit jubileum niet ongemerkt voorbij wil laten gaan, organiseert Release op 9 november een jubileumuitvoering. Deze uitvoering is te zien in sporthal de Doelstien in Dokkum. De aanvang van deze avond is half acht en de entree bedraagt slechts 1 euro.

Majorette- en Twirlvereniging 'Release' is een jonge, snel groeiende vereniging uit Dokkum. De vereniging is opgericht op 30 oktober 2009. Met meer dan 61 leden is het één van de grootste majoretteverenigingen van Noord-Nederland.

De vereniging bestaat momenteel uit zes groepen, verdeeld in verschillende leeftijdscategorieën. Veel leden zijn ook solistisch actief.

Ben je nieuwsgierig geworden, bekijk dan de website of neem voor meer informatie contact op met Nadine Faber, door een e-mail te sturen naar secretariaat@releasedokkum.nl