Kuier fan Brantgum levert 1000 euro op

BRANTGUM - Op 22 september hebben ongeveer 120 mensen verschillende routes van de Kuier fan Brantgum gelopen. De organisatie dankt alle deelnemers voor het tot een succes maken van deze wandeltocht en hoopt dat ze op 20 september 2020 weer meelopen, dan is het goede doel MS.

De routes waren ten zuidwesten van Brantgum en gingen over verharde paden, langs kleine weggetjes, en door dorpen. Het weer was prachtig, langs de route was muziek en versnaperingen en bij Camping de Blijer Wadden was een stempelpost.

De deelnemers liepen dit jaar voor de Ziekte van Hirschsprung, dit is een darmaandoening. Het deelnamebedrag kwam geheel ten goede aan dit goede doel. Aan de voorzitter van de patiëntenvereniging werd de cheque met het bedrag van € 1000 overhandigd.

Stadswandeling Dokkum

DOKKUM - Op donderdag 24 oktober is er een stadswandeling vanuit de Buurtkamer Dokkum. Deze wandeling wordt georganiseerd door Gerard Westra. Hij gaat mooie plekken laten zien van Dokkum. Wilt je ook mee wandelen? Deelname is gratis, opgeven kan tot dinsdag 22 oktober bij de Buurtkamer of bel naar 06-39738222. De Buurtkamer (Oranjewal 28) is deze ochtend gewoon geopend. Voor meer info website:
www.debuurtkamer.nl.