In MFC Het Spectrum is op 27 september een pubquiz.
In MFC Het Spectrum is op 27 september een pubquiz. Foto: Ingezonden

Pubquiz Quizjemee? in MFC Het Spectrum

BURDAARD - Welke speler van Tottenham Hotspur scoorde in de allerlaatste minuut in de return van de halve finale Champions League tegen Ajax? Waar is Amsterdam op gebouwd en hoeveel zetels heeft de SGP in de gemeenteraad op Urk?

Dat zijn zomaar wat vragen die in een pubquiz aan de orde zouden kunnen komen. Zoals vrijdag 27 september, want dan is er weer een pubquiz in MFC Het Spectrum in Burdaard. De avond start om 20.00 uur in de Tibb-theaterzaal. Deelname kost vijf euro per persoon.

Spreekstalmeesters Justin van Vliet en Tim Weidenaar doen hun best er een gezellig avondje van te maken. Quizjemee? staat op Facebook. Daar kun je jouw team aanmelden (maximaal vijf personen per team).

Nachtkuier Holwerd

HOLWERD - Nachtkuier Holwerd is zaterdag 5 oktober een middeleeuwse wandelroute van 8 kilometer. De enige echte Zandtovenaar geeft onderweg een voorstelling in een mystiek donker kerkje met prachtige, gotische muziek. Hij neemt de wandelaars mee naar middeleeuws Holwerd waar ze kwakzalvers, ridders te paard, pestmeesters en bedelaars tegen het lijf lopen. Past op voor de beul van Bonga!

Inschrijven kan via inschrijven@nachtkuier.nl o.v.v. naam. Prijs: 12,50 euro, kind t/m 12 jaar 7,50 euro, inclusief drinken en versnapering en bij de finish een stevige kop middeleeuwse soep. Start: MFA-Morgenzon 7 – Holwerd, vanaf 19.30 uur. www.nachtkuier.nl