Werk van Carla de Kievid.
Werk van Carla de Kievid. Foto: Ingezonden

MOOIwerk Dokkum bestaat vijf jaar

DOKKUM - Vijf jaar geleden, op 31 augustus 2014, openden Else Beishuizen en Dineke Taal haar deuren met de maatschap MOOIwerk Dokkum aan de Hoogstraat 30. Nog tot en met de Admiraliteitsdagen is hun jubileumexposite te zien.

MOOIwerk Dokkum viert haar jubileum met een overzichtsexpositie. Er zijn 21 werken te bewonderen van de verschillende kunstenaars die in de afgelopen vijf jaar hebben geƫxposeerd.

Kunstenaars

De kunstenaars zijn Aly Greling, Arie Jekel, Faye Postma, Lolkje van der Kooi, Joke Ket, Boukje Westra- Wijnja, Pytsje Cuperus, Else Beishuizen, Beatrice Kluivers, Anton Feddema, Gert-Jan de Ruiter, Sjoerd Jousma, Ine Willems, Edwin van de Langkruis, Eileen Blackmore, Jeanette Damsma, Hennie Dijkstel, Carla de Kievid, Annita Hoekstra, Alie Hoogterp en Gerhild van Rooij.

Jubileumfeest

Een extra feestelijke dag was er op 31 augustus. Behalve van een proeverij met eerlijk lamsvlees van de Gottland Pelsschapen en een feestelijke wijnproeverij onder leiding van Petra Waaijenberg genoten gasten van jubileumkortingen in de winkel.

Openingstijden

Openingstijden: dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

MOOIwerk Dokkum | Hoogstraat 30, Dokkum | www.mooiwerkdokkum.nl