Website Dokkum in de lucht!

DOKKUM - Dokkum is in de lucht met een nieuwe website. Op de frisse, moderne, gebruiksvriendelijke en responsive website www.dokkum.nl vinden bezoekers alles over wat er te doen is in Dokkum. Scholieren van de Friese Poort uit Dokkum werkten mee aan de realisatie van de nieuwe site.

Wat staat er op de agenda, hoe kom ik er en wat is er in Dokkum te doen? Welke hotspots moet ik gezien hebben, waar kan ik terecht voor een lekker hapje eten of een drankje? Waar kan ik blijven slapen? Op al deze vragen zijn de antwoorden te vinden op www.dokkum.nl. De nieuwe website voor Dokkum is een initiatief van gemeente Noardeast-Fryslân en de Ondernemers Vereniging Dokkum (OVD).

De scholieren hebben voor de nieuwe website onderzoek gedaan naar de mening van winkeliers en ondernemers over de oude website, de wensen voor de nieuwe website en het belang van een goede website. Op de website kunnen bezoekers, net als op de oude site, evenementen aanmelden voor de agenda. Ook is er inschrijfmogelijkheid voor een nieuwsbrief, die later dit jaar actief wordt.

Op het wensenlijstje staat nog een Duitse, Engelse en Fryske versie van de website.