Vragen over de belastingdienst?

DOKKUM – Elke donderdagmiddag zijn diverse mensen aanwezig in Bibliotheek Dokkum om uiteenlopende vragen te beantwoorden.

Elke derde donderdag is het een themamiddag. Donderdag 21 maart is het thema 'belastingdienst'. Voor al uw vragen met betrekking tot de belastingdienst kunt u terecht in bibliotheek Dokkum.

De medewerkers van diverse lokale organisaties in zorg en welzijn en medewerkers van gemeente Noardeast Fryslân zijn aanwezig voor vragen en gerichte doorverwijzing.

Overige thema's die nog voorbij kunnen komen tijdens de themamiddag zijn onder andere financiën, wonen, lichamelijk functioneren en dagbesteding. Houd de website van de bibliotheek in de gaten voor de andere thema's waar u vragen over hebt.

Tijdens het spreekuur in het thema belastingdienst kunt u al uw vragen stellen aan mensen met verstand van belastingzaken.

Inloopspreekuur

Heeft u vragen over de inkomstenbelasting en de aanvraag van toeslagen? Of wilt u weten voor welke aftrekposten u in aanmerking komt? Hoe werkt het met online aangifte? Al deze en meer vragen kunt u stellen tijdens het inloopspreekuur van 14.30 tot 17.00 uur in Bibliotheek Dokkum. Aan deze inloopspreekuren zijn geen kosten verbonden. Kijk voor alle actuele data en tijden op de website van Bibliotheek Dokkum, www.ontdekdebieb.nl en Welzijn het Bolwerk,
www.het-bolwerk.eu.