VV Holwerd en SC Heerenveen bekrachtigen deze winterstop hun samenwerking.
VV Holwerd en SC Heerenveen bekrachtigen deze winterstop hun samenwerking. Foto: Ingezonden

Holwerd werkt samen met SC Heerenveen

HOLWERD - Voetbalvereniging Holwerd gaat onder het motto 'Samen winnen we meer' samenwerken met Sportclub Heerenveen. VV Holwerd ging deze winterstop de samenwerking aan met de profclub.

Op zondag 27 januari, voor de wedstrijd van SC Heerenveen tegen AZ, werd deze samenwerking ingeluid. De bijeenkomst werd ondertekend tijdens de themabijeenkomst die SC Heerenveen organiseerde voor jeugdtrainers van hun partnerverenigingen. SC Heerenveen vindt het belangrijk dat het goed gaat met de voetbalverenigingen uit de regio. Daar wil de club de betreffende verenigingen graag bij helpen. Om die reden is SC Heerenveen gestart met het Sportief Partnership: een intensieve samenwerking met voetbalverenigingen uit de regio. Tijdens de proefperiode ontvangt VV Holwerd, als partnervereniging, een uitgebreid programma met acties en activiteiten van SC Heerenveen.

Zo organiseert SC Heerenveen tijdens het seizoen themabijeenkomsten voor vrijwilligers, Daarnaast mogen spelers, vrijwilligers en supporters van VV Holwerd met flinke korting naar een wedstrijd (SC Heerenveen-PSV (16 februari) en/of SC Heerenveen-NAC op 12 mei), als onderdeel van deze samenwerking. Ook mogen de jeugdspelers van VV Holwerd meedoen aan een grote sponsorloop bij het Abe Lenstra Stadion, op woensdag 1 mei.

Op de foto van van links naar rechts, René Elzinga penningmeester van VV Holwerd, Hylke van der Veen, commercieel directeur SC Heerenveen, Tsjitse de Haan, voorzitter van VV Holwerd en Ronny Venema, accountmanager SC Heerenveen.