Sweet Sixties in Sint Vituskerkje

WETTENS - Het wegens ziekte afgelaste optreden van het gemengd Sweet Sixties is verschoven naar 3 februari in het Sint Vituskerkje van Wetsens om 15.30 uur.

Het op 20 januari geplande optreden van gemengd koor 'Sweet Sixties' moest door een griepaanval van de dirigente op het laatste moment helaas worden afgelast.

"Vriendschap en betrokkenheid van koorleden"

Op 3 februari staan koor en dirigente graag weer op het podium van het Sint Vituskerkje van Wetsens met een fris programma vol mooie-, lieve- en meezingliedjes, voor elk wat wils. In april van dit jaar bestaat het koor acht jaar, onder leiding van Marijke Rodenburg. Elk koor heeft een eigen identiteit, zo ook Sweet Sixties.

Rodenburg: "In de bijna acht jaar dat ik dit koor leid valt me steeds hoe belangrijk vriendschap en betrokkenheid bij elkaar is, en hoeveel effect dat heeft op het samen zingen. Dat zingen verbindend werkt zie je bij Sweet Sixties weer eens heel duidelijk. Het is een fijne groep om mee te werken!" Het koor wordt op gitaar begeleid door Ronald Haan.

Het belooft een gezellige en aanstekelijke middag te worden, U bent van harte welkom!
Er is een pauze waarin voor koffie en thee gezorgd wordt. De entree is gratis. Bij de uitgang is er een collecte om de kosten te dekken.