Heropening van Oosterwolde Wonen

OOSTERWOLDE – Oosterwolde Wonen is een meubelzaak in het Friese Oosterwolde met 4000 vierkante meter aan woonplezier. Waar de winkel zich voorheen posteerde als Oosterwolde Meubelen en vooral als outlet diende, heeft het bedrijf zich in een klein halfjaar omgetoverd tot een prachtige woonwinkel. Op 24 januari opent de winkel haar vernieuwde deuren, waar men alles op het gebied van meubelen, vloeren en slapen kan vinden.

In april 2018 heeft Oosterwolde Wonen twee nieuwe afdelingen verwelkomd: een beddenafdeling en een vloer- en gordijnafdeling.

Hier vindt u onder andere een slaapafdeling van 400 vierkante meter met voorname merken als M-Line en Keywest, een vloer- en gordijnafdeling van 400 vierkante meter met vele soorten PVC, laminaat, tapijt en vinyl én een gigantische meubelafdeling waar u alles kunt vinden op het gebied van meubels en interieur in elke kleur, stof- en leercategorie van prominente leveranciers als UrbanSofa, Eleonora en Brixx.

Werk iedere ruimte in uw huis compleet af met de aantrekkelijkste fauteuils, de mooiste decoratie en flitsend beddengoed.

Voor het beste interieuradvies bent u bij Oosterwolde Wonen op de juiste plek! De prachtige locatie is vanaf de provinciale weg eenvoudig te bereiken en heeft voldoende parkeergelegenheid.

Oosterwolde Wonen | Veengang 20, Oosterwolde