VV Zwaagwesteinde niet beloond

DE WESTEREEN - Na een aantal kansloze nederlagen, was de nederlaag van afgelopen zaterdag er eentje met perspectief voor VV Zwaagwesteinde.

Voor rust hielden de gasten uit Zuidhorn de thuisploeg weliswaar in leven, maar na thee waren de rollen volledig omgedraaid. Zwaagwesteinde wist echter de grote kansen niet om te zetten in een doelpunt en kreeg in blessuretijd het deksel nog op de neus: 1-2. Bij Zwaagwesteinde lukte er in de eerste helft weinig, al ging het dankzij een schitterende vrije trap van Marco van Leijen wel met een gelijke stand de rust in. Hoe anders was het na de thee, waar Zwaagwesteinde haar beste 45 minuten van het seizoen speelde. In de blessuretijd kreeg dit treffen toch nog een winnaar, toen de thuisploeg na een inworp niet adequaat ingreep en Jaap Jacobs kon profiteren.