WTOC (geel-blauw tenue) moest het afleggen tegen ODV.
WTOC (geel-blauw tenue) moest het afleggen tegen ODV. Foto: Jantsje Wiersma

WTOC onfortuinlijk tegen ODV

OUDWOUDE - WTOC begon zaterdag prima voetballend de competitiewedstrjid tegen ODV uit Wijnjewoude, maar leed weer een nederlaag.

De eerste 15 minuten ontstonden er kansen voor WTOC. In de vijftiende minuut was er een ongelukkig moment voor keeper Geoffrie Hoiting van WTOC. Hij schoot de bal in de voeten van een ODV-speler die vrij op doel kon schieten, zijn schot werd met de borst door Wierd de Vries tegengehouden. De terugspringende bal werd alsnog ingeschoten en WTOC keek tegen een achterstand aan: 0-1.

WTOC was van slag en het goede spel kreeg geen vervolg. In de tweede helft zagen de toeschouwers een aanvallend WTOC, maar de paal stond succes in de weg voor WTOC en ook bleven kansen onbenut. Een moment van onoplettendheid in de WTOC-defensie betekende de 0-2. Zaterdag speelt WTOC de uitwedstrijd tegen Dokkum.