Opnieuw verlies VV Kollum

KOLLUM - Na het verlies vorige week in Leek tegen VEV'67 was het voor de voetballers van Kollum zaterdag tegen SC Veenwouden zaak om aan te tonen dat het hier ging om een incident.

In de eerste twintig minuten leek Kollum echter op weg om de zeperd van vorige week weg te poetsen. Het vervolg van de wedstrijd gaf toch een ander beeld. Uiteindelijk waren het de bezoekers die er met de winst vandoor gingen. Na rust was de 2-4 een terechte eindstand. Veenwouden stond bij de rust met 0-2 voor.

Ondanks de aansluitingstreffer van Joop Pijnacker kon Kollum de achterstand niet meer repareren. Na de tweede aansluitingstreffer van Gerard van Zonneveld besliste Stefan Jan Sijtsma namens Veenwouden de wedstrijd definitief met zijn tweede treffer: 2-4.