Be Quick Dokkum wint in Zuidhorn: 0-1

ZUIDHORN - Be Quick Dokkum pakte in een matige wedstrijd tegen Zuidhorn de volle buit. Halverwege de tweede helft kopte Rudolf Banga de Dokkumers naar de 0-1 winst. Be Quick staat na deze driepunter op een gedeelde derde plaats, samen met Marum.

Na de rust nam de thuisclub verrassend het initiatief. Be Quick herstelde zich wel, maar het maakte voetballend weinig klaar. Toch viel de bevrijdende treffer voor het team dat daar, gezien de totale wedstrijd, het meeste recht op had. Een mooie voorzet van Ynte Koopal werd binnen gekopt door Banga: 0-1. Be Quick had de gewenste voorsprong, maar vergat de wedstrijd te beslissen. Be Quick kreeg in de slotfase nog een paar kansen op 0-2. Gert Jan Koopmans raakte de lat en Koopal schoot vanuit de rebound net naast.