Veenwouden.
De kampioenen van het C1-team van KV Veenwouden. Foto: Ingezonden

Korfballers Veenwouden schieten tekort

DE WESTEREEN - De korfballers van KV Veenwouden verloren zaterdag van WIK '34 uit Damwâld.

Beide ploegen bleken aan elkaar gewaagd te zijn, de stand ging gedurende de eerste helft gelijk op. Tijdens de rust werden de kleedkamers bij een stand van 7-6 in het voordeel van WIK '34 opgezocht. In de tweede helft kende WIK '34 de scherpste fase van de wedstrijd. Voor Veenwouden leverde dit een achterstand op van vier doelpunten. Met enige moeite vocht Veenwouden zich terug in de wedstrijd en de score te brengen naar 14-12. Dit was net niet genoeg, de wedstrijd werd met 15-13 verloren. Ondanks het verlies is de groei die de ploeg het afgelopen seizoen heeft gemaakt duidelijk zichtbaar. De spelers van Veenwouden nemen dit positieve gevoel mee naar zaterdag. Dan speelt dit team vanaf 11.20 uur de thuiswedstrijd tegen MN en W. Doelpunten KV Veenwouden: Meindert Tangerman en Anna Tadema beiden 3, Nienke van Breeden, Marit Haisma en Han Vastenhoud allen 2, Johannes de Boer 1.

Het C1-team van korfbalvereniging Veenwouden is dit veldseizoen ongeslagen kampioen geworden. Bovenste rij van links naar rechts: Anne-Marije Smit, Robin Dijk, Jildau de Boer, Meike Hooghiemstra, Rudmer Bloem, Marte Gorter, Meindert Tangerman. Onderste rij van links naar rechts: Tjitske van Breeden, Sybrich de Boer, Marin Raap, Ilse Keulen, Mirthe Aantjes.