ONT onderuit tegen FC Grootegast

GROOTEGAST - In een draak van een voetbalwedstrijd die geen winnaar verdiende, trok ONT uit Opeinde uiteindelijk zaterdag aan het kortste einde tegen FC Grootegast. De thuisclub profiteerde van een fout van ONT en scoorde uit de enige doelrijpe kans van de wedstrijd.

De 1-0 nederlaag betekende dat ONT in de onderste regionen blijft staan, waar op aansluiting met de middenmoot was gehoopt. Kon ONT in de eerste helft totaal geen vuist maken tegen de gastheren, dat lukte in de tweede helft beter. En er kwamen ook kansjes, maar gescoord werd er niet.

Twintig minuten voor tijd kostte een fout in de ONT-verdediging de Opeindenaren de kop. Tim Veenstra profiteerde ervan. En zo eindigde de wedstrijd in een zure en onverdiende 1-0 nederlaag.