Be Quick Dokkum gelijk tegen Marum

MARUM - De boeiende wedstrijd tussen Marum en Be Quick Dokkum eindigde zaterdag onbeslist. Be Quick speelde in Marum een prima eerste helft, maar beloonde zichzelf onvoldoende, met slechts één doelpunt.

Na de rust waren er kansen over en weer. Na negentig minuten stond er 2-2 op het scorebord. Het enerverende duel boeide tot en met de laatste minuut. Be Quick had een duidelijk overwicht en leek op 0-1 te komen toen Rindert Ykema alleen voor de keeper kwam, maar de spits mikte niet zuiver genoeg. Toch kwam de verdiende voorsprong. Uit een fraaie hoekschop van Jan Jaap de Boer kopte verdediger Jordi van der Weg prachtig raak: 0-1. Gert Jan Koopmans rondde na de gelijkmaker daarna af met een schuiver in de linkerhoek: 1-2, waarna het 2-2 werd. Be Quick speelt zaterdag thuis tegen koploper FC. Burgum.