Mooie overwinning VV de Wâlden

DAMWALD - Na de nederlaag van de week ervoor waren de voetballers van VV de Wâlden gebrand op een overwinning tegen SC Bolsward. Die kregen ze ook.

Na vier minuten stond de 1-0 al op het scorebord. Een perfect genomen hoekschop van Bauke Bruining kon bij de tweede paal makkelijk worden ingekopt door Wieger Sikkema. Daarna werd Def Mesic weggestuurd op randje buitenspel. De goed leidende scheidsrechter liet terecht doorspelen en Def kon beheerst binnen schieten: 2-0.

Na rust moest Bolsward komen en zo ontstond er voor de aanvallers van de Wâlden nog meer ruimte achter de verdediging. Dit resulteerde in de 3-0 door Bauke Bruining. In de slotfase kon Wieger Sikkema zijn tweede van de wedstrijd maken en zo werd de 4-0 eindstand bereikt.