Tafeltenniswinst

DOKKUM - In Dokkum boekte het team van Tafeltennisvereniging Bergum een 6-4 winst op Dokkum. Bij Bergum wisten Mike Simons en Maurits Postma allebei van Corrie Wijnsma en Siemon Klijnstra te winnen. Jan Minnema won alleen van Corrie Wijnstra. Ook het dubbelspel leverde de winst voor Bergum op. Bij het team van Dokkum bleek Freek Jelsma niet te pakken voor de Burgumers. Door deze winst blijft Dokkum onder Bergum staan, dat daardoor op de veilige vierde plaats blijft.

Open snertrit Jister Brommer Club

EE - Op 9 november houdt de Jister Brommer Club (JBC) in Ee in samenwerking met eetcafé 'De Boerkes' voor de dertiende maal traditiegetrouw de open snerttoerrit voor oldtimerbrommers.

De start is om 13.30 uur bij eetcafe 'De Boerkes', de inschrijving begint om 12.45 uur en de inleg bedraagt 7,50 euro per persoon, dat is voor een kop koffie of thee met cake vooraf en voor de bekende 'de Beuker snert' na de rit. De tocht is rond de 60 kilometer lang en leidt deelnemers via de mooiste weggetjes van de kleistreek en door de Friese wouden. Ze hopen rond 16.30 uur weer terug in Ee te zijn.