VV Anjum boekt eerste overwinning

ANJUM - Op Sportpark It Kolkenfjild heeft Voetbalvereniging Anjum zaterdagmiddag een belangrijke 3-0 overwinning geboekt op directe concurrent Minnertsga. In een gelijk opgaande eerste helft bleek Anjum uiterst effectief.

Anjum kwam op voorsprong nadat Stephan Overkempe met een hakje Pope Bauke Holwerda vrij voor de keeper zette: 1-0. Dit betekende voor Holwerda ook direct zijn honderdvijfenzeventigste doelpunt in Anjum 1. Anjum breidde de score uit nadat een Mark Jansma de bal voorzette op Stephan Overkempe, waar Gerwin Dijkstra in eerste nog miste, faalde Pope Bauke Holwerda niet: 2-0. Anjum kwam na rust scherp uit de kleedkamer. Wiebe Dijkstra stuurde Stephan Overkempe op de verdediging van Minnertsga af, met een kapbeweging zette Overkempe zichzelf vrij voor Jorn Helder en faalde niet: 3-0.