Herstel VV Kollum tegen Hardegarijp

KOLLUM - In een voor de neutrale toeschouwer boeiende wedstrijd herstelde VV Kollum zich uitstekend van de zeperd tegen SC Stiens. Met drie kopgoals won Kollum verdiend van Hardegarijp.

Na kopgoals van Pieter Henstra en Randy van Malsen bleef Kollum kansen creƫren en was het eigenlijk wachten op de 3-0 en 4-0. Maar Hardegarijp heeft de punten hard nodig en vocht zich terug in de wedstrijd. In de eenendertigste minuut scoorde Edde Wolters, eigenlijk uit de eerste goede kans voor Hardegarijp, de aansluitingstreffer. Daarna werd het 2-2 doordat een schot van Hessel Breeuwsma de kruising in zeilde. In de tweede helft kwam Gerard van Zonneveld voor Johan Schat in het veld voor Kollum. Die wissel betaalde zich na vijf minuten al uit, toen Van Zonneveld de derde kopgoal maakte na een voorzet van Benjamin Zondervan: 3-2.