Tafeltenniswinst voor Bergum

BURGUM - In de thuiswedstrijd tegen Griffioen 2 wist Tafeltennisvereniging Bergum een 6-4 winst te halen. Misschien een wat tegenvallende uitslag, gezien de laatste plaats van Griffioen 2, maar de thuisspelende ploeg trad met twee spelers aan, dus begonnen ze met een 0-3 achterstand. Bij Bergum bleef Jan Minnema ongeslagen met driemaal winst en hij pakte ook de zege bij het dubbelspel. Mike Simons van Bergum won van Piet van Oudenaren en Jurgen Grooters en verloor van Senno Koops. Bergum staat met DOV 1 nog aan kop in deze derde klasse.

Zaalwinst Libertas

DE WESTEREEN - Zelfs de scheidsrechter genoot tussen de bedrijven door van de wedstrijd tussen de zaalvoetbalvrouwen van Libertas uit Driezum en Exstudiantes. Uiteindelijk trokken de jonkies van Libertas door drie fantastisch mooie doelpunten de overwinning over de streep (3-1). De goals waren van Marissa Elzinga, Sam Bosma en Marije Miedema.

Door deze 3-1 overwinning blijft Libertas samen met Drachtster Boys 2 en Winsum ongeslagen in de hoofdklasse. Vrijdag komt Sint Annaparochie naar De Westereen om het tegen Libertas 2 op te nemen.